Aha, za učence mini delavnice METIKA – premagovanje čustvenih in mentalnih ovir za doseganje večjega znanja, sproščenosti

Metika – harmonija vitalnih energij vam ponuja sproščanje, harmoniziranje, pretočnost in vitalnost.

Zgodi se, da se imamo morda zastoj pri učenju, ali pa bi radi dvignili ocene…. Včasih so standardne metode premalo, prepočasne, saj je vsak človek posebno bitje s svojimi lastnostmi, standardne metode, ki jih vključuje šolski sistem pa niso vsem enako ali pa dovolj pisane na kožo. Včasih si lahko za uspešnejše učenje pomagamo z drugačnimi pristopi, ki na primer bolj vzpodbujajo povezavo leve in desne možganske polovice, sprostijo kaj na čustvenem in mentalnem področju in nam na drugačen način odpirajo naše poti. Kaj pa če lahko ta naš pristop pomaga tudi tebi? Seveda, se predpostavlja, da se dovolj učite in udejstvujete na področju učenja. Naša storitev nudi torej podporo za vašo večjo učinkovitost. Če še ne gre z učenjem, nudimo možnost in suport pri vaših premikih iz cone občutka neuspeha, nerešljivosti, nezadovoljstva, žalosti, trpljenja, jeze, ali zastoja, v bolj izpolnjeno in učinkovito aktivnost. Gre za mini posvet na vašo temo težav pri učenju in preverjanjih znanja in o vaših ciljih. Prek kratkega pogovora z učencem, svojih občutenj in uvida svetovalka sprejema informacije o klientu. V nadaljevanju se izvede zvočni wellness ali pa vodena zvočna meditacija glede na potrebe udeležencev, za sproščanje celega bitja in ostalih blokad, ter ustvarjanju ugodnega okolja za učenje, tako glede samega učenja kot tudi priprave za preverjanje znanja. Posebej povemo, da gre za sprostitveno podporo in še kaj, ki pa nikakor ni nadomestilo za premalo učenja.
Mini delavnica je  namenjeno vsem, ki si želijo pridobiti večjo sproščenost in s tem povečanje lastnih zmožnosti, nekoliko širši vpogled in duhovno razumevanje določenih življenjskih situacij. Podpremo vas, da sprostite vaše potenciale, sposobnosti, darove, ter si tako odprete pot do vaše aktivne kreacije življenja. Naša storitev ne nadomešča potrebnega učenja, povečuje pa uvid in razumevanje vaše situacije, v katerih ste se znašli, ter večjo učno lahkotnost, samozaupanje in samozavest in učinkovitost vašega znanja. Za osnovnošolce, je obvezna prisotnost starša oziroma spremljevalca na prvem obisku, naprej pa po potrebi in dogovoru.
Trajanje 50 minut.
Kontakt
Cenik

Za več informacij poglejte še na stran z zvočnim wellnessom Metika, vodene meditacije Metika in individualna svetovanja Metika – ker so vsi ti elementi združeni v storitvi za učence. Primerno tudi za učence z disleksijo.

Pomembno: Svoja skupina do največ 3 učenci z ADHD dodatno za podporo tudi k umiritvi. Prosimo, da učenca z ADHD najavite s telefonskim klicem, da uredimo primerno majhno število učencev oziroma individualno obravnavo, za najboljšo možno verzijo storitve….


Trajanje do 40 minut.
Kontakt
Cenik