Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Brezplačna delavnica z zvokom

11. junija, 2019 @ 18:00 - 20:00

Magični zvoki za spoščanje

Popotovanje z magičnimi zvoki, svetlobo in kristali – z meditacijo in vpogledi ujamemo pomembna sporočila zase

Delavnica:  11. junij 2019 ob 18.00 (do cca 20.00) na Tbilsijski 83a, Ljubljana, v okviru šole Intuicija: www.intuicija.si

Vzpostavljanje ravnovesja celega bitja in pretočnosti z zvokom, svetlobo, barvami in kristali v obliki kratke opisne in čutne predstavitve, v povezavi s sedmimi glavnimi čakrami, v nadaljevanju z meditacijo in readingi – za sprostitev in optimizem.

Vsakdanjik je lahko zelo zapleten zaradi nezdravih odnosov z drugimi, pa tudi do samega sebe. Kaj je tisto, kar nam ne dovoli naprej in nas ustavlja? Kakšne notranje uvide in spoznanja nam lahko prinese popotovanje z zvokom, svetlobo in kristali v naš notranji svet, kakšne vzpodbude in nove poti nam lahko odstira?

Za vse, ki še ne veste, vsakič za meditacijo za vas »v živo« izvabljam zvoke iz pojočih skled iz kristala kamena strela in iz drugih glasbil, ki nam omogočajo čudovito in intenzivno izkušnjo zvočnih vibracij, ki nam nudijo hitro sprostitev celega bitja.

Tokrat bomo na malo bolj igriv način z meditacijo sprostili svoje bitje in odgrnili tančico skrivnosti, ki je ravno ta dan pripravljena, da se razkrije za vas.

Prepustili se bomo občutenju zvoka, energij kristalov in barv z vodeno očiščevalno meditacijo za pretočnost in čustveno razbremenitev. Čistilne lastnosti energije spodbujajo psihične centre za meditacijo, razkrajajo čustvene zastoje, krepijo vitalnost.  Bogat in intenziven zvok kristalnih pojočih skled blagodejno, celostno sprošča in uglašuje naše celo bitje. Mehkobo in živahnost pa bomo kreirali z drugimi glasbili. Navedeno tehniko bomo uporabili na obeh delavnicah, ki se vsebinsko nanašajo na globjii in večplastni vpogled v naše odnose, tudi z intuitivnimi uvidi in spoznanji.

Ob sproščujočih zvokih se bomo odpravili na osvobajajoče popotovanje z meditacijo v svoje globine, v naše odnose, v naš notranji svet in tako bomo naše celo bitje bomo v povezavi z zvočnimi vibracijami nežno prečistili. V meditaciji se bomo osredotočili tudi uvide in na optimalno bivanje celega našega bitja na vseh ravneh.

Morda se nam že v meditaciji odgrne tančica skrivnosti, lahko dobimo kakšen dragocen uvid, ali pa bomo enostavno vedeli, kaj je naš naslednji korak. Po zvočni kopeli prejmete kanalizirana sporočila za vas, ki vam bodo morda v pomoč in podporo v prihodnjih dneh, ali pa bo nova ideja za popolnoma nov korak. Kdo ve, kaj vse čudovitega ima življenje pripravljeno za nas? Na delavnico lahko prinesete tudi vaše kristale, da se prečistijo.

Prisrčno vabljeni!

Prijave sprejema predavateljica Marjeta Tavčar.
Prijava je možna na obe delavnici ali pa na posamično. Prijave na e-naslov metika@metika.si Spletna stran: www.metika.si

 

 

Brezplačna delavnica z zvokom

Podrobnosti

Datum:
11. junija, 2019
Ura:
18:00 - 20:00
Kategorija Dogodek:

Organizator

Metika, Marjeta Tavčar
Telefon:
+386(0)40255848
E-naslov:
metika@metika.si
Poglej Organizator spletno stran

Prizorišče

Metika sp – Tbilisijska
Tbilisijska 83a
Ljubljana, Slovenia 1000 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
+386 (0)40 255 848
Poglej Prizorišče spletno stran
Pomakni se na vrh