Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Vodena zvočna meditacija: Notranje popotovanje z magičnimi zvoki pojočih kristalnih skled, zvončkov in gonga- zvočna kopel in energijska sporočila, tema: magične moči in novi začetki

25. novembra @ 19:00 - 20:30

15 € na osebo

Meditacijo vodi: duhovna učiteljica/terapevtka Marjeta Tavčar

Z magičnimi zvoki kristalnih pojočih skled, zvončkov in gonga, se bomo poglobili v naš notranji svet, v svet, ki čaka na svežino in preobrazbo,  da bomo lahko bolj prisotni v kreaciji sinergije v naši realnosti našega bitja s prebujenimi  našimi vitalnimi močmi.  Zvočna meditacija nam bo poleg tega prinesla mogočno globinsko sprostitev celega bitja na vseh ravneh dimenzije prostora in časa. Odpravlja namreč tudi fizični, mentalni, čustveni stres…

Odpirali bomo poti do zlatih priložnosti v naši realnosti, našo večjo povezavo z drugim dimenzijami, s svetlobo, za prejemanje in razumevanje bogatih sporočil za večjo jasnost in večji stik s samim sabo. Odprejo se tudi dostopi do naših potencialov in zakladov, do naših darov. Kaj je namen vaše duše v tem trenutku, kaj je tisti korak, ki sledi temu namenu, kaj te podpira?

Vzemimo si čas zase, za dobro pripravo na pomembne korake v svojem življenju. Je pravi čas in čudovita priložnost, da se poglobimo vase, se povežemo z jasno dušno sliko, kaj bi zares radi, da lahko nato osredotočimo svojo namero, da prebudimo magično kreacijo, navdušenje, strast, pogum in moč, na lahkoten, igriv in ljubeč način.

Na ta večer se bomo še posebej odprli globokemu sočutju, ljubečemu sprejemanju, radosti,  hvaležnosti, kreaciji,  vsemu kar je, kar je bilo, in kar še bo.

Celotni dogodek bo voden intuitivno glede na prisotne. In preden se poslovimo, vsak prejme še individualno intuitivno energijsko sporočilo za vzpodbudo za bližnje prihodnje dni!

Prisrčno vabljeni!

Lokacija: Kašeljska cesta 85, Ljubljana (vhod: siva vrata)

Cena na osebo: 15 evrov, plačilo z gotovino

Prijave so obvezne – kontakt: metika@metika.si, sms 040 255 848

Podrobnosti

Datum:
25. novembra
Čas:
19:00 - 20:30
Cena:
15 € na osebo
Dogodek Category:

Organizator

Metika, Marjeta Tavčar, sp
Telefon:
+386(0)40255848
Email:
metika@metika.si
Spletna stran:
www.metika.si

Prizorišče

Metika Kašeljska
Kašeljska 85
Ljubljana Polje, Slovenija 1260 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
40255848
Spletna stran:
www.metika.si