Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

MAGIČNI VEČER – vodena zvočna meditacija v Čarnici, v Slovenj Gradcu –

24. novembra, 2019 @ 17:00 - 18:30

11 € na osebo

Z magičnimi zvoki kristalnih pojočih skled, zvončkov in gonga, se bomo poglobili v naš notranji svet, v svet, ki čaka na svežino in preobrazbo,  da bomo lahko bolj prisotni v kreaciji sinergije v naši realnosti našega bitja s prebujenimi  našimi vitalnimi močmi.  Zvočna meditacija nam bo poleg tega prinesla mogočno globinsko sprostitev celega bitja na vseh ravneh dimenzije prostora in časa. Odpravlja namreč tudi fizični, mentalni, čustveni stres…

Vzemimo si čas zase, za dobro pripravo na pomembne korake v svojem življenju. Je pravi čas in čudovita priložnost, da se poglobimo vase, se povežemo z jasno dušno sliko, kaj bi zares radi, da lahko nato osredotočimo svojo namero, da prebudimo magično kreacijo, navdušenje, strast in pogum in moč, na lahkoten, igriv in ljubeč način. Odpirali bomo poti do  zlatih priložnosti v naši realnosti, našo večjo povezavo z drugim dimenzijami, s svetlobo, za prejemanje in razumevanje bogatih sporočil za večjo jasnost in večji stik s samim sabo. Odprejo se tudi dostopi do naših potencialov in zakladov, do naših darov, da lahko spet vzamemo svojo moč v svoje roke. Vas zanima, kaj je namen vaše duše v tem trenutku, kaj je tisti korak, ki sledi temu namenu, kaj te podpira? Prisluhnimo  sporočilom svoje duše.

Na ta večer se bomo še posebej odprli globokemu sočutju, ljubečemu sprejemanju, radosti in hvaležnosti vsega kar je, kar je bilo, in kar še bo.

Celotni dogodek bo voden intuitivno glede na prisotne. In preden se poslovimo, vsak prejme še individualno angelsko intuitivno energijsko sporočilo za vzpodbudo za bližnje prihodnje dni!

Prisrčno vabljeni!

In še dodatna možnost: svetovanje – vpogled v  vaše energije za prihodnjih 6 mesecev, oziroma širša razjasnitev kakšne vaše situacije (trajanje 30 minut– 20 EUR), naročanje za 24.11. od 16.00 ure dalje

Lokacija: Čarnica Slovenj Gradec

Cena na osebo: 11 evrov – plačilo z gotovino

Prijave na e-naslov metika@metika.si, sms 040255 848,  Bojana Vranjek

METIKA, Marjeta Tavčar, s.p., spletna stran: www.metika.si

Predhodne prijave so obvezne zaradi omejenega števila mest. S prijavo na elektronski  naslov se vaša elektronska pošta shrani v našo bazo za prejemanje novičk (Metika, Marjeta Tavčar s.p.), ter s tem potrjujete, da  sprejemate  odgovornost, da je udeležba na naših dogodkih na  vašo odgovornost. Takojšnja možnost odjave od naših obvestil metika@metika.si, alli s sms na 040 255 848 z besedico odjava.

MAGIČNI VEČER – vodena zvočna meditacija v Čarnici, v Slovenj Gradcu –

Podrobnosti

Datum:
24. novembra, 2019
Ura:
17:00 - 18:30
Cena:
11 € na osebo
Kategorija Dogodek:

Organizator

Metika, Marjeta Tavčar
Telefon:
+386(0)40255848
E-naslov:
metika@metika.si
Poglej Organizator spletno stran

Prizorišče

Čarnica
Glavni trg 29
Slovenj Gradec, 2380 Slovenija
+ Google Map
Pomakni se na vrh