Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Vodena meditacija:Notranje popotovanje z magičnimi zvoki pojočih kristalnih skled, zvončkov in gonga – zvočna kopel in energijska sporočila – tema: prebujanje magičnih moči

1. decembra, 2019 @ 18:30 - 20:00

15 € na osebo

Meditacijo vodi: duhovna učiteljica/terapevtka Marjeta Tavčar

Z magičnimi zvoki kristalnih pojočih skled, zvončkov in gonga, se bomo poglobili v naš notranji svet, v svet, ki čaka na svežino in preobrazbo,  da bomo lahko bolj prisotni v kreaciji sinergije v naši realnosti našega bitja s prebujenimi  našimi vitalnimi močmi.  Zvočna meditacija nam bo poleg tega prinesla mogočno globinsko sprostitev celega bitja na vseh ravneh dimenzije prostora in časa. Odpravlja namreč tudi fizični, mentalni, čustveni stres…

Vzemimo si čas zase, za dobro pripravo na pomembne korake v svojem življenju. Je pravi čas in čudovita priložnost, da se poglobimo vase, se povežemo z jasno dušno sliko, kaj bi zares radi, da lahko nato osredotočimo svojo namero, da prebudimo magično kreacijo, radosti, navdušenja, strast in pogum in moč, na lahkoten, igriv in ljubeč način… ter se poslovili os vsega od vsega, česar več ne potrebujemo… za naše lahkotne nadaljnje korake.

Odpirali bomo poti do zlatih priložnosti v naši realnosti, našo večjo povezavo z drugim dimenzijami, s svetlobo, za prejemanje in razumevanje bogatih sporočil za večjo jasnost in večji stik s samim sabo. Odprejo se tudi dostopi do naših potencialov in zakladov, do naših darov. Vas zanima, kaj je namen vaše duše v tem trenutku, kaj ti duša sporoča, kaj je tisti korak, ki sledi temu namenu, kaj te podpira? Prisluhnimo njenim sporočilom.

Na ta večer se bomo še posebej odprli globokemu ljubečemu sprejemanju, sočutju in hvaležnosti,  blaginji in zlatim priložnostim.

Celotni dogodek bo voden intuitivno glede na prisotne. In preden se poslovimo, vsak prejme še individualno angelsko intuitivno energijsko sporočilo za vzpodbudo za bližnje prihodnje dni!

Prisrčno vabljeni!

Cena na osebo: 15 evrov, plačilo z gotovino

Prijave so obvezne – kontakt: metika@metika.si, sms 040 255 848

METIKA, Marjeta Tavčar, s.p., spletna stran: www.metika.si

Predhodne prijave so obvezne zaradi omejenega števila mest. S prijavo na elektronski  naslov se vaša elektronska pošta shrani v našo bazo za prejemanje novičk (Metika, Marjeta Tavčar s.p.), ter s tem potrjujete, da  sprejemate  odgovornost, da je udeležba na naših dogodkih na  vašo odgovornost. Takojšnja možnost odjave od naših obvestil metika@metika.si z besedico odjava.

Vodena meditacija:Notranje popotovanje z magičnimi zvoki pojočih kristalnih skled, zvončkov in gonga – zvočna kopel in energijska sporočila – tema: prebujanje magičnih moči

Podrobnosti

Datum:
1. decembra, 2019
Ura:
18:30 - 20:00
Cena:
15 € na osebo
Kategorija Dogodek:

Organizator

Metika, Marjeta Tavčar
Telefon:
+386(0)40255848
E-naslov:
metika@metika.si
Poglej Organizator spletno stran

Prizorišče

Metika Kašeljska
Kašeljska 85
Ljubljana Polje, Slovenija 1260 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
40255848
Poglej Prizorišče spletno stran
Pomakni se na vrh