Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Vodena zvočna meditacija: Kreacija naših vitalnih energij, v Čarnici v Slovenj Gradcu

9. julija, 2020 @ 18:00 - 19:30

Spoštovani in dragi ljubitelji kristalnih zvokov!

Naša zvočna meditacija se začne ob 18.00 uri.

S čudovitimi bogatimi zvoki kristalnih pojočih skled, zvončkov in gonga, se bomo poglobili v naš notranji svet. V svet, ki čaka na svežino, poživitev in preobrazbo,  da bomo lahko bolj prisotni v kreaciji sinergije v naši realnosti našega bitja v harmonijo s prebujenimi  vitalnimi močmi.  Zvočna meditacija nam bo poleg tega prinesla mogočno globinsko sprostitev celega bitja na vseh ravneh dimenzij prostora in časa. Odpravlja namreč tudi fizični, mentalni, čustveni stres, napetosti, zastoje… Lahko nam je v pomembno podporo za vsa naša življenjska področja. Lahko je tudi izvrstna priprava na pomembne korake v vašem  življenju. Je pravi čas in čudovita priložnost, da se poglobimo vase, se povežemo z jasno dušno sliko,  kaj je res tisto pravo za nas. Lahko osredotočimo svojo namero, da prebudimo magično kreacijo brezpogojne ljubezni, radost, navdušenje, strast in pogum, moč, aktivnost… na lahkoten, igriv in ljubeč način. Odpirali bomo poti do  zlatih priložnosti in blaginje na vseh področjih v naši realnosti, našo večjo povezavo z drugim dimenzijami, s svetlobo, za prejemanje in razumevanje bogatih sporočil za večjo jasnost in večji stik s samim sabo. Odprejo se tudi dostopi do naših potencialov in zakladov, do naših darov, da lahko spet vzamemo svojo moč v svoje roke. Vas zanima, kaj je namen vaše duše v tem trenutku, kaj je tisti korak, ki sledi temu namenu, kaj te podpira? Prisluhni njenim sporočilom.

Na ta večer se bomo še posebej odprli globokemu sočutju, ljubečemu sprejemanju, radosti in hvaležnosti vsega kar je, kar je bilo, in kar še bo. (prispevek za izmenjavo: 11 eur )

Samo spomnim vas, da lahko prinesete s seboj svoje kristalčke, da se energijsko očistijo.

Celotni dogodek bo voden intuitivno glede na prisotne. In preden se poslovimo, vsak prejme še individualno angelsko intuitivno energijsko sporočilo za vzpodbudo za bližnje prihodnje dni!

Prisrčno vabljeni!

In še dodatna možnost: svetovanje – vpogled v  vaše energije, oziroma širša razjasnitev kakšne vaše situacije (trajanje 30 minut– 20 EUR), naročanje za  9.7.2020  za po 15.00 uri Lokacija: Čarnica Slovenj Gradec

Prijave na e-naslov metika@metika.si, sms 040255 848,  Bojana Vranjek fb

METIKA, spletna stran: www.metika.si

Predhodne prijave so obvezne zaradi omejenega števila mest. S prijavo na elektronski  naslov se vaša elektronska pošta shrani v našo bazo za prejemanje novičk (Metika, Marjeta Tavčar), ter s tem potrjujete, da  sprejemate  odgovornost, da je udeležba na naših dogodkih na  vašo odgovornost. Takojšnja možnost odjave od naših obvestil metika@metika.si, ali s sms na 040 255 848 z besedico odjava.

Vodena zvočna meditacija: Kreacija naših vitalnih energij, v Čarnici v Slovenj Gradcu

Podrobnosti

Datum:
9. julija, 2020
Ura:
18:00 - 19:30

Prizorišče

Čarnica
Glavni trg 29
Slovenj Gradec, 2380 Slovenija
+ Google Map
Pomakni se na vrh