Loading Dogodki

« All Dogodki

Vodena meditacija Notranje popotovanje z magičnimi zvoki pojočih kristalnih skled in zvončkov – zvočna kopel in energijska sporočila

22. oktobra @ 19:00 - 20:30

15 € na osebo

Meditacijo vodi: duhovna učiteljica/terapevtka Marjeta Tavčar

Z  vodeno meditacijo z zvokom pojočih skled iz gorskega kristala  in zvončkov – z zvočno kopeljo, dosežemo ravnovesje in pretočnost celega bitja. Meditacija je namenjena izjemno globoki sprostitvi in poživitvi vitalne energije udeleženca. Z občutenjem zvoka v sinergiji z energijami več kristalov in barv se z vodeno očiščevalno meditacijo  čustveno in mentalno  razbremenitev, razbremenitev od stresa in fizičnih napetosti, za vzpostavljanje pretočnosti, harmonije, vitalnosti, lahkotnosti… približamo optimalnemu  bivanju celega bitja na vseh ravneh.  Odpremo se notranjim uvidom in globokim spoznanjem, v zadnjem delu pa se posvetimo svoji kreacije najboljše verzije sebe. Po zvočni kopeli prejmete energijsko sporočilo za vas, ki vam bo morda  kot ideja ali pa v pomoč in podporo v prihodnjih dneh.

Lokacija: Kašeljska cesta 85, Ljubljana (vhod: siva vrata)

Cena na osebo: 15 evrov (za študente, dijake in upokojence je 12 evrov), plačilo z gotovino

Prijave na e-naslov metika@metika.si

METIKA, Marjeta Tavčar, s.p., spletna stran: www.metika.si

Predhodne prijave so obvezne zaradi omejenega števila mest. S prijavo na elektronski  naslov se vaša elektronska pošta shrani v našo bazo za prejemanje novičk (Metika, Marjeta Tavčar s.p.), ter s tem potrjujete, da  sprejemate  odgovornost, da je udeležba na naših dogodkih na  vašo odgovornost. Takojšnja možnost odjave od naših obvestil metika@metika.si, alli s sms na 040 255 848 z besedico odjava.

Podrobnosti

Datum:
22. oktobra
Čas:
19:00 - 20:30
Cena:
15 € na osebo
Dogodek Category:

Organizator

Metika, Marjeta Tavčar, sp
Telefon:
+386(0)40255848
Email:
metika@metika.si
Spletna stran:
www.metika.si

Prizorišče

Metika Kašeljska
Kašeljska 85
Ljubljana Polje, Slovenija 1260 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
40255848
Spletna stran:
www.metika.si