Za študente in dijake – mini delavnice METIKA -priprava na izpite, študij, učenje, preverjanja

Za študente – mini delavnice METIKA -priprava na izpite in študij

Zgodi se, da se nam pri izpitih zatakne…spodrsne, obtičimo, pa bi šli radi naprej, morda nas pesti veliko manjših težav, ki se nizajo ena za drugo, ali pa imamo resnično velik problem in sploh ne vemo, kaj bi storili z njim, ali pa je enostavno vseh izzivov preveč in ne vemo več kaj bi. Morda smo se le ustavili pred več možnostmi, ali pa smo  le nekoliko obtičali in bi radi nadaljevali, ali pa smo preizkusili že vse možnosti, ki se zdijo uspešne… Če še ne gre, nudimo možnost in suport pri vaših premikih iz cone občutka neuspeha, nerešljivosti, nezadovoljstva, žalosti, trpljenja, jeze, ali zastoja, v bolj izpolnjeno in učinkovito aktivnost. Gre za mini posvet na vašo temo težav pri izpitih, študiju. Prek kratkega pogovora s študentom, svojih občutenj in uvida svetovalka sprejema informacije o klientu. V nadaljevanju se izvede zvočni wellness ali pa vodena zvočna meditacija glede na potrebe udeležencev, za sproščanje celega bitja in ostalih blokad, ter ustvarjanju ugodnega študijskega okolja tako glede samega študija kot tudi priprave na izpit. Posebej povemo, da gre za sprostitveno podporo in še kaj, ki pa nikakor ni nadomestilo za premalo študija.
Mini delavnica je  namenjeno vsem, ki si želijo pridobiti večjo sproščenost in s tem povečanje lastnih zmožnosti, nekoliko širši vpogled in duhovno razumevanje določenih življenjskih situacij. Podpremo vas, da sprostite vaše potenciale, sposobnosti, darove, ter si tako odprete pot do vaše aktivne kreacije življenja. Naša storitev ne nadomešča potrebnega dela študija, povečujejo pa uvid in razumevanje vaše situacije, v katerih ste se znašli, ter večjo študijsko in izpitno učinkovitost.

Za več informacij poglejte še na stran z zvočmin wellnessom Metika, vodene meditacije Metika in individualna svetovanja Metika – ker so vsi ti elementi združeni v storitvi za študente.
Trajanje 50 minut.
Kontakt
Cenik

Za več informacij poglejte še na stran z zvočmin wellnessom Metika, vodene meditacije Metika in individualna svetovanja Metika – ker so vsi ti elementi združeni v storitvi za študente.


Trajanje 50 minut.
Kontakt
Cenik

Vzpostavljanje ravnovesja in pretočnosti z zvokom, svetlobo in kristali

Vzpostavljanje ravnovesja in pretočnosti z zvokom, svetlobo in kristali iz vidika, da je človek energijsko bitje, bitje svetlobe in ljubezni. Skupni temelj je vibracija. Osredotočam se na vzpostavljanje harmoničnega pretočnega delovanja 7 glavnih čaker z zvokom, svetlobo in kristali, kar predstavlja verjetno manj pogosto uporabljane prakse. Zvoki kristalnih pojočih skled, barve (svetloba), kristali, ki se povezujejo s sedmimi glavnimi čakrami. V praktičnem delu se lahko potopimo tudi v krajšo intuitivno vodeno meditacijo glede na vaš izziv, ki jo bomo združili s kristalno zvočno kopeljo, priklicem barv po čakrah in se povezali z energijami kristalov.

Pomakni se na vrh