Individualno svetovanje – posvet

Metika – harmonija vitalnih energij vam nudi sproščanje, harmoniziranje, pretočnost in vitalnost.

Individualni posvet za izboljšanje življenja in osebnostni razvoj

Svetovanje je  namenjeno vsem, ki si želijo pridobiti širši vpogled in duhovno razumevanje določenih življenjskih situacij, ki so naklonjeni dopolnilnim tehnikam, ki se povezujejo z vibracijami in energijo.  Naša svetovanja ne nadomeščajo zdravljenja in zdravstvenih storitev, povečujejo pa uvid in razumevanje vaših situacij, v katerih ste se znašli.
Trajanje 60 minut.
Kontakt

Individualno svetovanje ob podpori kart zvoka, barv (bioptron), kristalov, kart – možnost kombinacije nekaterih tehnik (Access bars tretma)

Individualno svetovanje ob podpori zvoka, barv (bioptron), kristalov, kart – možnost kombinacije nekaterih tehnik (Access bars tretma)

Svetovanje je  namenjeno vsem, ki si želijo pridobiti širši vpogled in duhovno razumevanje določenih življenjskih situacij, ki so naklonjeni dopolnilnim tehnikam, ki se povezujejo z vibracijami in energijo.  Naša svetovanja ne nadomeščajo zdravljenja in zdravstvenih storitev, povečujejo pa uvid in razumevanje vaših situacij, v katerih ste se znašli. V kolikor  želite Individualno svetovanje za izboljšanje življenja in osebnostni razvoj lahko svetovanje sočasno podpremo po dogovoru z zvokom kristalnih skled, meditacijo, barvami (bioptron), kristali, Access bars tretma. V kolikor izberete (Access bars tretma) kot možnost kombinacije nekaterih tehnik pri naših storitvah, morate pred tem imeti vsaj en opravljen celoten Access bars tretma – (32 točk), lahko tudi pri drugih ponudnikih. Trajanje 90 minut.

Pomakni se na vrh