Vodene zvočne meditacije za majhne skupine

Metika – harmonija vitalnih energij vam nudi sproščanje, harmoniziranje, pretočnost in vitalnost.

Meditacija je sprostitvena tehnika uma in telesa, njeni učinki pa so lahko še veliko več kot to. Lahko pripomore k sproščanju mišic v telesu, sproščanju stresa, čustveni in miselni relaks, nekateri pa doživijo tudi notranje uvide in najdejo nove možnosti za določene življenjske situacije. Navadno se med meditacijo odpočijemo in se napolnimo z novimi močmi, dosežemo občutek miru in sproščenosti.  
V skupini se izvaja intuitivno vodena meditacija v sede ali pa leže. Začne se s krajšim uvodnim nagovorom o energijah, ki nas takrat obkrožajo. Meditacija se izvaja z namero harmoničnega delovanja celega bitja, energijske pretočnosti, sprejemanje svetlobe, in da vsak posameznik sprejme učinke blagodejne vibracij zvočne kopeli v tisti meri, ki so v njegovo najvišje dobro. Skupinski meditaciji se kratko pogovorimo o izkustvih med meditacijo. Sledi kratko intuitivno zaključno sporočilo (mini reading) za vsakega udeleženca, ki to želi.

Zvočno okolje izvajam tako kot pri zvočnem wellnessu. Razlika med našo vodeno meditacijo in zvočnim wellnessom je v tem, da pri našem zvočnem wellnessu prevladuje zvok glasbil, pri vodeni meditaciji pa vas dodatno, vsakokrat v živo, z mojim glasom pospremim v globinsko sprostitev in vas vodim med njo. V kolikor želite posebno tematiko za vas, mi lahko poveste pred meditacijo, da jo vključim v meditacijo.
Trajanje približno 80 minut.

Pomakni se na vrh