O meni

Marjeta Tavčar

Metika Marjeta Tavčar

Sem certificirana (angelska) intuitivna svetovalka, duhovna učiteljica in terapevtka (po izobraževalnih programih Šole Intuicija), Access Bars izvajalka, mediatorka, astrološka svetovalka. Izvajam različne oblike meditacij za vzpostavljanje in dvig energijskega ravnovesja posameznika, individualne posvete in izobraževanja za lažje odločanje in za osebnostno rast. V svoje delo vključujem zvok pojočih skled iz gorskega kristala in tibetanskih pojočih skled, zvok gonga, zvončkov, pa tudi drugih glasbil, uporabljam kristale, barve z različnimi tehnikami na svoj lasten način. V sklopu meditacij, zvočnih kopeli, delavnic predajam individualna energijska sporočila. Pri individualnih obravnavah izvajam tudi intuitivne vpoglede v različne življenjske situacije, ki so lahko za osvetlitev, globlje razumevanje ali pa v pomoč in podporo udeležencem.  Svetovanja za dvig kakovosti življenja, duhovno in osebnostno rast izvajam s tehnikami  intuitivnih zaznav, predstavitvijo večplastnih pogledov na vaše situacije ter izhajam iz mnogih različnih znanj in pestrih življenjskih izkušenj iz več področij osebnega in družbenega življenja. Izvajam tudi delavnice za manjše skupine. Vse moje oblike dela so vsakič prilagojene na takratne udeležence. Moje delo je namenjeno tako odraslim, mladim in tudi otrokom.
Poleg formalnega izobraževanja (ekonomistka, diplomirana organizatorka in menedžerka, specialistka organizacije in managementa – za področje kadrov in izobraževanja, magistrica varstvoslovja) sem svoja znanja z različnih drugih področij pridobivala v več kot 35 letih dela z ljudmi, tudi kot mama. Svoja znanja sem pridobivala tudi pri več učiteljih in avtorjih z alternativnimi znanji – Teji Melinc, Vladimiri Prezelj, Deidre Wilton, Craigu Davey, Valentini Batiševi, Yuriju Yatsku, Anji Petrović, Sussan Leigh in drugih…. z izobraževanjem sebe pa ves čas nadaljujem.
Moje vodilo je pomoč in podpora ljudem pri globljem razumevanju sebe in življenjskih situacij ter vzpodbuda za aktivni pristop k njihovemu duhovnemu in osebnostnemu razvoju, doživljanje globokega miru, harmonije, pretočnosti, visoke vibracije in vitalnosti.

Kontakt: metika@metika.si
spletna stran: www.metika.si

Pomakni se na vrh