O meni

Marjeta Tavčar

Metika Marjeta Tavčar

Sem certificirana (angelska) intuitivna svetovalka, duhovna učiteljica in terapevtka (po izobraževalnih programih Šole Intuicija), Access Bars izvajalka, mediatorka. Izvajam različne oblike meditacij za vzpostavljanje energijskega ravnovesja posameznika, individualne posvete in izobraževanja za lažje odločanje in za osebnostno rast. V svoje delo vključujem zvok pojočih skled, predvsem iz gorskega kristala, zvok gonga, zvončkov, pa tudi drugih glasbil, kristale, barve ter pri tem uporabljam različne tehnike na svoj lasten način. V sklopu meditacij, zvočnih kopeli, delavnic predajam individualna energijska sporočila. Pri individualnih obravnavah izvajam tudi intuitivne vpoglede v različne življenjske situacije, ki so lahko za osvetlitev, globje razumevanje ali pa v pomoč in podporo udeležencem.  Svetovanja za dvig kakovosti življenja, duhovno in osebnostno rast izvajam s tehnikami  intuitivnih zaznav, predstavitvijo večplastnih pogledov na vaše situacije ter izhajam iz mnogih različnih znanj in pestrih življenjskih izkušenj iz več področij osebnega in družbenega življenja. Izvajam tudi delavnice za manjše skupine. Vse moje oblike dela so vsakič prilagojene na takratne udeležence. Moje delo je namenjeno tako odraslim, mladim in tudi otrokom.
Poleg formalnega izobraževanja (ekonomistka, diplomirana organizatorka in menedžerka, specialistka organizacije in managementa – za področje kadrov in izobraževanja, magistrica varstvoslovja) sem svoja znanja z različnih drugih področij pridobivala v več kot 30 letih dela z ljudmi, tudi kot mama, sem svoja znanja pridobivala tudi pri več učiteljih in avtorjih – Teji Melinc, Vladimiri Prezelj, Deidre Wilton, Craigu Davey, Valentini Batiševi, Yuriju Yatsku, Anji Petrović, Sussan Leigh in drugih…. z izobraževanjem sebe pa ves čas nadaljujem.
Moje vodilo je pomoč in podpora ljudem pri globljem razumevanju sebe in življenjskih situacij ter vzpodbuda za aktivni pristop k njihovemu duhovnemu in osebnostnemu razvoju. 

Kontakt: metika@metika.si
spletna stran: www.metika.si