Zvočni wellness/kopel Metika – sproščanje v zvoku kristalnih pojočih posod in zvončkov

Metika – harmonija vitalnih energij vam nudi sproščanje, harmoniziranje, pretočnost in vitalnost.

Zvočna kopel s kristalnimi skledami in z zvončki – z energijskimi sporočili

Zvočna kopel s kristalnimi skledami je ena izmed blagodejnih izbir za celostno sprostitev. Zvok kristalnih pojočih skled je svojstven, bogat, oddaja nežne globoke, a hkrati močne vibracije, ki se dotaknejo celega bitja. Kristalni sound wellness na nežen način pomaga pri razbremenjevanju, sproščanju psihofizičnih napetosti. Lahko ugodno vpliva na celostno počutje, s tem pa tudi na notranje ravnovesje, notranji mir in umirjenost, revitalizacijo, pomladitev, kreativnost, dvig zavesti …
V kristalni zvočni kopeli se lahko doživi sprostitev uma in telesa. Zvočna vibracija kristala celotno bitje uglašuje s samim seboj. Tako je lahko dobra podpora zdravilnim procesom. Zvok lahko preplavi celotno bitje, zvok se enostavno doživi, občuti. Medtem, ko udeleženec počiva ali pa je v meditativnem stanju, se zvok naravno širi po prostoru. Pri tem zvok celostno  vpliva na udeleženca, občutek vibracij se doživlja, kot da je popolnoma obdan z zvokom oziroma da se v njem potopi in ga lahko popolnoma prežame.
Zvok pojočih kristalnih skled je na svoj način precej močan, bogat, čist, zvonek, in sproščujoč. Če se prepusti zvoku, udeleženca  lahko prežame občutek, da se kopa v vibracijah zvoka kristalnih skled, lahko ga tudi fizično občuti, ne le sliši. Navadno misli odplavajo, um in emocije se umirijo in sproščajo, telo se sprosti. Zvok kristalnih pojočih skled se lahko globinsko dotakne celic  telesa in s svojo vibracijo blagodejno vpliva na telo. Morda se ob tem razgradijo tudi kakšni vzorci, prepričanja, vezi, ki preveč omejujejo, zastoji, dana je možnost, da se telo povrne v pravilno ravnovesje. Takšna kristalna zvočna kopel lahko energizira fizično telo in energijsko telo.
Zvok skled, ki vibrira okrog in v telesu, je uravnan s telesnimi energijskimi centri, ter uravnoveša telo, um in duh. Zvoki kristalnih posod, ki jih igram, asociirajo na sedem čaker telesa. Proti koncu pa nežnost in milino ustvarimo s pozvanjanjem z zvončki, ki so izjemno prijetni za ušesa. Čisto na koncu pa se prizemljimo z večplastnim žametnim zvokom gonga. Med zvočno kopeljo se udeleženec nemalokrat lahko potopi v theta stanje. Kristalno zvočno kopel izvajam intuitivno glede na vsakokratne udeležence. Zvočna kopel nudi tudi možnosti samoopazovanja, ozaveščanja in zavedanja spoznanj o sebi.
Običajno se po končani kristalni zvočni kopeli udeleženec počuti globoko sproščen in bolj poln energije. Tisti, ki mu ustreza tovrstna sprostitev, se lahko odpre mnogim blagodejnim učinkom kot so uravnovešanje energij v našem telesu, globinska sprostitev, energetski balans, ustvarja se ugodno okolje za počutje in sproščanje. Lahko se olajša stres in ostale čustvene in telesne šibkosti. Lahko podpre večje zavedanje, zaznavanje, lahko ugodno vpliva na koncentracijo in učenje, regeneracijo, občutek harmonije, miru, pretočnosti, lahkotnosti bivanja in prinaša še marsikatero dobrobit. Kristalna zvočna kopel je, ne glede na to, da se izvaja v skupini, individualno doživetje.

Pojasnilo za radovedne, ki pojočih kristalnih skled še ne poznajo

Kristalne pojoče sklede so iz kristala kamena strela, ki se mu pripisuje izjemne čistilne lastnosti energije, spodbujanje psihičnih centrov za meditacijo, razkraja čustvene blokade, jača vitalnost… Iz sklede se izvablja zvok z drgnjenjem ali udarjanjem po skledi. Zvok, ki se razvije je specifičen, lahko je podoben zvonjenju ali pa petju enega tona, ima poseben zven in intenzivnost, zato morda še najbolj spominja na petje. Vsaka skleda ima svojo frekvenco. Primerna je vse, ki si želijo sprostitve in harmonije celotnega bitja. … in nekateri naši udeleženci poročajo o dobrem, globokem krepčilnem spanju v dneh, ki so sledili…

Zvočna kopel s kristalnimi skledami

Skupinska zvočna kopel s kristalnimi skledami

Zvočna kopel s kristalnimi skledami se začne s krajšim uvodnim nagovorom o energijah, ki nas takrat obkrožajo, v samo zvočno kopel pa se za  večje učinke potopimo z vodeno meditacijo. Zvočna kopel se izvaja z namero harmoničnega delovanja, čistih in pretočnih čaker, da vsak posameznik sprejme učinke blagodejne vibracij zvočne kopeli v tisti meri, ki so v njegovo najvišje dobro. Ob zvokih kristalnih skled se potopimo v meditacijo, lahko pa tudi brez sledenja vodeni meditaciji uživate in se prepustite zvoku kristalnih skled. Po končani zvočni kopeli se kratko pogovorimo o izkustvih med kopeljo. Sledi kratko intuitivno zaključno sporočilo (mini reading) za vsakega udeleženca, ki to želi.
Trajanje približno 80 minut.

Zvočna kopel s kristalnimi skledami

Vsaki čakri se pripisuje svoj ton. Zvočna kopel s kristalnimi skledami se tako navezuje na harmonično delovanje, pretočnost in čistost 7 glavnih čaker – energijskih centrov, ki sprejemajo in izžarevajo energijo posameznika kot energetskega bitja – bitja svetlobe, ljubezni in inteligence. Izvabljanje zvoka iz kristalnih pojočih skled poteka intuitivno glede na energije posameznikov v takratni skupini. Kristalna zvočna kopel se začne s krajšim uvodnim nagovorom o energijah, ki nas takrat obkrožajo, v samo zvočno kopel pa se za  večje učinke potopimo z vodeno meditacijo.
Zvočna kopel se izvaja z namero harmoničnega delovanja, čistih in pretočnih čaker, da vsak posameznik sprejme učinke blagodejne vibracij zvočne kopeli v tisti meri, ki so v njegovo najvišje dobro. Ob zvokih kristalnih skled se potopimo v meditacijo, lahko pa tudi brez sledenja vodeni meditaciji uživate in se prepustite zvoku kristalnih skled. Po končani zvočni kopeli se kratko pogovorimo o izkustvih med kopeljo. Sledi kratko intuitivno zaključno sporočilo (mini reading) za vsakega udeleženca, ki to želi.
Trajanje približno 60 minut.

Individualna zvočna kopel s kristalnimi skledami

Zvočna kopel s kristalnimi skledami se začne s krajšim pogovorom z osebo o energijah, ki nas takrat obkrožajo, morda tudi o njenih trenutnih izzivih. V samo zvočno kopel se lahko za večje učinke potopimo z vodeno meditacijo, ali pa se stranka prepusti le zvoku kristalnih pojočih skled. Zvočna kopel se izvaja z namero harmoničnega delovanja, čistih in pretočnih čaker, da sprejme učinke blagodejne vibracij zvočne kopeli v tisti meri, ki so v njeno najvišje dobro. Po končani zvočni kopeli se kratko pogovoriva o izkustvih med kristalno zvočno kopeljo. Sledi kratko intuitivno zaključno sporočilo (mini reading).
Trajanje približno 50 do 60 minut.
Kontakt

Zvočna kopel s kristalnimi skledami za pare

Zvočna kopel s kristalnimi skledami se začne s krajšim uvodnim nagovorom o energijah, ki par takrat obkroža, v samo zvočno kopel pa se za večje učinke potopimo z vodeno meditacijo. Zvočna kopel se izvaja z namero harmoničnega delovanja, čistih in pretočnih čaker, da vsak sprejme učinke blagodejne vibracij zvočne kopeli v tisti meri, ki so v njegovo najvišje dobro.
Ob zvokih kristalnih skled se potopimo v meditacijo, lahko pa tudi brez sledenja vodeni meditaciji uživate in se prepustite zvoku kristalnih pojočih skled. Po končani zvočni kopeli se kratko pogovorimo o izkustvih med kopeljo. Sledi kratko intuitivno zaključno sporočilo (mini reading) za vsakega udeleženca, in za par.
Trajanje približno 60 minut.
Kontakt

Zvočna kopel s kristalnimi skledami za praznovanja

Zvočna kopel s kristalnimi skledami se začne s krajšim uvodnim nagovorom o energijah, ki nas takrat obkrožajo, v samo zvočno kopel pa se za  večje učinke potopimo z vodeno meditacijo. Zvočna kopel se izvaja z namero harmoničnega delovanja, čistih in pretočnih čaker, da vsak posameznik sprejme učinke blagodejne vibracij zvočne kopeli v tisti meri, ki so v njegovo najvišje dobro. Ob zvokih kristalnih skled se potopimo v meditacijo, lahko pa tudi brez sledenja vodeni meditaciji uživate in se prepustite zvoku kristalnih skled. Po končani zvočni kopeli se kratko pogovorimo o izkustvih med kopeljo. Sledi kratko intuitivno zaključno sporočilo (mini reading) za vsakega udeleženca, ki to želi. Trajanje in vaša lokacija po dogovoru.
Kontakt

Opozorilo

Zvočna kopel je lahko zelo blagodejna za sproščanje, ni pa nadomestilo za uradno medicino in se je udeležujete na lastno odgovornost. Preobčutljivim na zvok udeležbo na zvočni kopeli odsvetujemo.

Pomakni se na vrh